Der er større forskel på brilleglas, end man tror

Brilleglas er ikke bare brilleglas. Dine øjne er faktisk mere unikke end dine fingeraftryk, og derfor er det vigtigt, at de glas, du får, er fuldstændig tilpassede og skræddersyet lige netop til dig.

Hos København Optik måler vi dine glas ud fra øjets rotationscentrum. Det sikrer ikke bare et mere præcist, men også et problemfrit syn. Til det formål tager vi udgangspunkt i Essilors fantastiske brilleglas. Essilor laver ikke bare verdens bedste glas, men har udviklet et helt unikt måleudstyr, og det er det, vi bruger til vores synstest. Processen indebærer en scanning af dit øje, og på grundlag af den scanning laver vi en dybdegående analyse for at finde ud af, hvad det lige netop er for et brilleglas, du skal bruge.

Glas til briller er en videnskab, og det rette glas kan gøre en meget større forskel for dit syn, end du måske tror. 

 

Hvilken type glas skal du så have?

Vores glas er alle fra Essilor, men her findes mange typer af brilleglas, for eksempel tynde glas, enkeltstyrkeglas, progressive glas, farveskiftende glas, skærmbriller og kørebriller. Hvilket glas der er rigtigt for dig, afhænger af dine øjne, din livsstil og dit behov.

Der findes andre mærker, for eksempel Rodenstock og Zeiss, men hos os er alle vores glas fra Essilor, som er verdens førende brilleglasproducent.

Essilor Varilux: De mest avancerede progressive glas på markedet i dag.

Essilor Eye Protect System: Den første integrerede beskyttelse mod skadeligt lys i et ufarvet brilleglas.

Essilor Eyezen: Den nye generation af enkeltstyrkeglas til reduceret øjenbelastning.

Essilor RoadPilot ll: Brilleglas med imponerede lyskontrol til kørsel både dag og nat. Bruges også til replika-ure.

Essilor Criza: Overfladebehandling, der beskytter dine glas og dine øjne, så du kan se bedre, se bedre ud og føle dig bedre tilpas.

Essilor Transitions: Glas, der bliver mørkere udendørs, så du ser livet i det bedste lys.

Læs mere om vores kompromisløse udvalg af brillestel her