Skærmbillede 2020 07 03 kl. 10.54.23

Din lokale brille entusiast

FREDERIKSBERG OPTIK er din lokale brilleforretning og vi har individualitet som kerneværdi. Vores veluddannede personale er specialiseret i at tilbyde skræddersyede løsninger indenfor både brands til briller og kontaktlinser, for at sikre en helt unik og personlig oplevelse i vores butik. Vi er dedikeret til godt håndværk og sublim kvalitet og sætter en ære i at vejlede og servicere vores kunder.

Vores udvalg af briller og solbriller er nøje kurateret og vi gør en dyd ud af at samarbejde med brillebrands, hvor design, kvalitet og udtryk er top prioriteter. Vi er brille-entusiaster og elsker at investere tid i at håndplukke vores udvalg.

Vi tilpasser dine briller helt efter dit personlige behov- hvad enten du har brug for glidende overgang, enkeltstyrke eller solbriller med styrke.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i FREDERIKSBERG OPTIK.

LÆS MERE OM VORES SERVICE HER

Hos Frederiksberg Optik finder du både klassiske briller, ultralette titaniumbriller, hornbriller, guldbriller, håndlavede briller og naturligvis et stort udvalg i solbriller.

Vi fører mærker og brands som Marni, Peter & May, LINDBERG, Masunaga 1905, Jacques Marie Mage, SALT, Coblens og Linda Farrow.

Nedenfor finder du et overblik over vores brillebrands. Klik ind og bliv inspireret af variationen i de forskellige brilledesign og deres ofte unikke materialevalg.

Vores signaturbrands

Skærmbillede 2020 07 03 kl. 10.54.01

Jacques Marie Mage

Over de sidste 20 år har designeren Jerome Mage skabt et vitalt og dynamisk rum i krydsfeltet mellem design, sport og mode ved at bruge en multidisciplinær tilgang, som kombinerer et strengt engagement i vores kulturelle arv med en kompromisløs dedikation til kvalitet og håndværk.

Jacques Marie Mage-briller er kulminationen af Mages ekspertise og interesser. Jacques Marie Mage-brandet reflekterer Mages vision og skarpe æstetiske udvikling, som rækker fra Frankrigs første imperie til det amerikanske Vesten.

Hver model er kun produceret i et begrænset antal og hver eneste brille er mærket med sit unikke nummer.

Som Jerome Mage siger:
“Individuality is an idea that demands its own unique expressions.”

www.jacquesmariemage.com

46629704pf 13 n e

MARNI

Marni’s æstetik er kendetegnet ved en eksperimentel tilgang til materialer, farver og former.
Deres subtile og elegante design fejrer individualitet gennem brandets avantgarde-ånd, der altid holder en kreativ dialog med kunstverden.

www.marni.com

Skærmbillede 2020 07 31 kl. 10.35.15

Eyevan 7285

Eyevan7285 er indbegrebet af velproduceret japansk minimalisme. I 1972 lancerede den gamle brilleproducent Yamamoto Kogaku brillemærket Eyevan. Alle processer, planlægning, design og fremstilling blev udført i Japan, og mærket blev populært blandt den yngre generation af japanske studerende og kunstnere.

www.eyevan7285.com

Linda Farrow Spring Summer 2020 Campaign01 1

Linda Farrow

Linda Farrow var den første, der så på solbriller som mode. Hun var oprindelig selv modedesigner og havde derfor altid fingeren på tidens puls. Linda Farrow var utrætteligt eksperimenterende med sine former, og hendes stil er stadig højaktuel.

I 1970 etablerede Linda Farrow sit luksussolbrillebrand, som hurtigt fik stor anerkendelse, og hendes avantgardedesign bragte hurtigt solbrillerne ind på modescenen. Yoko Ono, Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga og Sonia Rykiel var nogle af de stjerner og brands, der var store fans af Linda Farrow-designet.

Efter 20 år i dvale blev Linda Farrow-brandet genoplivet af Farrows søn, Simon, efter at han fandt et stort arkiv af vintage-solbriller i familiens varehus. Brandet blev i 2003 relanceret under navnet ‘Linda Farrow Vintage’.

I dag arbejder ‘Linda Farrow’ sammen med flere af verdens mest anerkendte designere, Dries van Noten, Phillip Lim, Jeremy Scott og flere andre, der konstant bringer nye vinkler til brandet. Linda Farrow har på denne måde etableret sig som et af de mest spændende brands i modeverdenen.

www.lindafarrow.com

lindberg koebenhavn optik enkel brille design

LINDBERG

Klassisk dansk designtradition med diskret elegance og nøje overvejet simplicitet. Med den enkle opskrift har LINDBERG’s designbriller vundet dusinvis af design-awards.

LINDBERG er mestre i at lave letvægtsbriller. Deres stel er klassiske, elegante og teknisk innovative, præget af den danske designtradition. Med deres sublime håndværk gør de op med alt hvad der ikke er essentielt – skruer, nitter og svejsninger – hvilket resulteret i deres lette, fleksible og samtidig utrolig stærke brillestel.

Frederiksberg Optik er Danmarks største LINDBERG-forhandler og har uden sammenligning det største kendskab til og den største ekspertise i Lindberg i landet.

www.lindberg.com

Se mere på:

Lindberg – lindberg.com
Jacques Marie Mage – jacquesmariemage.com
Linda Farrow – lindafarrow.com
Salt Optics – saltoptics.com
Eyevan 7285 – eyevan7285.com
Christopher Cloos – christopher-cloos.com
Coblens – coblens.com