Coblens

COBLENS består af en dyb passion for stilrent design og det højeste niveau af håndværk inden for brilleindustrien. Det er perfektionisme i et produkt. Med et uimodståeligt udvalg af briller og solbriller er du nærmest garanteret at finde et par, der passer lige netop dig og dine behov – og her hos Frederiksberg Optik hjælper vi gerne med at finde den ædle krone til dine øjne.

Briller fra COBLENS er lavet i det stærkeste titanium, som garanterer dig nogle briller, der holder hele livet. Dette medfører, at de i dag er en af verdens ledende brands inden for produktion af titanium-briller. Så kom ind til butikken og se vores udvalg af deres briller. Som både har stil og styrke som intet andet.

Har du spørgsmål til vores udvalg af brille modeller eller andre serier, kontakt os endelig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi og se hvad vi har for dig selv. Det er altid svært at vurderer hvordan en brille passer, ud fra et billede. Book evt. en synsprøve, så får du tjekket alt på en gang.

“We do nothing less than the crown for your eyes.”

Tag et kig på coblens.com

Coblens briller er styrke kvalitet og eneklt design i et - en perfekt brille for de fleste - frederiksberg optik