Køb aldrig en billig børnebrille

At skulle have børnebrille er aldrig et ønskescenarie for en dreng eller en pige. Det skal vi som forældre være bevidste om. Hvem kender ikke en dreng eller pige fra folkeskolen, der blev mobbet på grund af sine briller.

Når det nu skal være

I dag findes der så mange flotte briller til børn og unge, at der ingen grund er til at vælge en dårlig kvalitet eller for den sags skyld en grim børnebrille. Når det nu skal være, så lad dit barn blive stolt af sine briller. Så start med at finde en brille, som ser smart ud. Det ville du jo også gøre for dig selv.

En børnebrille skal kunne holde til meget

Børn klatrer, løber og spiller fodbold, og nogle gange slås de også. I hvert fald drengene. Det er blandt andet af de grunde, at den børnebrille, du køber til dit barn, helst skal kunne bukkes, drejes og tabes uden at gå i stykker med det samme. Så at købe en ordentlig brille til dine unger er derfor helt sikkert det billigste, du kan gøre. I Frederiksberg Optik har vi et stort udvalg af smarte børnebriller, så tag dit barn under armen, og lad os sammen med din dreng eller pige finde en børnebrille, de bliver glade for og stolte af.

Læs mere om Frederiksberg Optik her