kontaktlinser kan med fordel bruges af mange - Frederiksberg optik

Kontaktlinser er mere avancerede end nogensinde før

I mange år var kontaktlinser hårde plastikskaller, som man gik med i hele og halve år. Mange fik skader på øjnene af disse førstegenerationslinser, men heldigvis har udviklingen og forskning inden for kontaktlinsematerialer taget til i stort omfang. De linser der laves i dag, er produceret af meget avancerede plastmaterialer, hvor optagelse af vand og evnen til holde på fugtigheden er optimal i disse nye materialer. Dehydrering og tørre øjne er nemlig nogle af de ting, man skal være meget opmærksom på, når der skal vælges kontaktlinser. Mange er ikke klar over, at øjet er den fremskudte del hjernen, så det er meget vigtigt at vælge linser i bedste kvalitet, og ikke gå på kompromis. Uanset om vi taler om endagslinser, månedslinser eller de mere avancerede kontaktlinser med for eksempel læsefelt.

 

Du skal se dig for, inden du køber kontaktlinser

Selv om vi er kommet langt i udviklingen af kontaktlinser de seneste år, findes der desværre mange kopiprodukter på markedet i dag. Disse har meget varierende kvalitet. Mange af disse linser sælges som private labels på nettet, men de findes også i mange kendte optikerkæder, så man skal se sig godt for, inden man køber sine linser.

 

Johnson & Johnson, Alcon og CooperVision

Hos Frederiksberg Optik bruger vi kun kontaktlinser fra mærkevare producenter som Johnson & Johnson, Alcon og CooperVision. Med blandt andet brandnavnene Acuvue, Dalies og Biofinity.

Ovennævnte virksomheder og brands er absolut forrest, når det handler om teknologien i kontaktlinser, og er uden sammenligning de allerbedste i kvaliteten!

 

Stor kontaktlinse-ekspertise i egne rækker

Den ene partner i København Optik, Henrik Bense-Petersen, har mange års erfaring inden for kontaktlinser. Hvor han blandt andet var ophavsmand til månedslinser, som var første skridt mod dagslinser, som vi kender dem i dag. Henrik er en af de store kapaciteter på kontaktlinse området her i landet, tør vi godt sige.

Læs mere om os og vores kompromisløse engagement