Linda Farrow

Linda Farrow var den første, der så på solbriller som mode. Hun var oprindelig selv modedesigner og havde derfor altid fingeren på tidens puls. Linda var utrætteligt eksperimenterende med sine former, og hendes stil er stadig højaktuel.

I 1970 etablerede Farrow sit luksus solbrillebrand, som hurtigt fik stor anerkendelse, og hendes avantgardedesign bragte hurtigt solbrillerne ind på modescenen. Yoko Ono, Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga og Sonia Rykiel var nogle af de stjerner og brands, der var store fans af L. Farrow-designet.

Efter 20 år i dvale blev Farrow-brandet genoplivet af Farrows søn, Simon, efter at han fandt et stort arkiv af vintage-solbriller i familiens varehus. Brandet blev i 2003 relanceret under navnet “Linda Farrow Vintage”.

I dag arbejder “Linda Farrow” sammen med flere af verdens mest anerkendte designere. Dries van Noten, Phillip Lim, Jeremy Scott og flere andre, der konstant bringer nye vinkler til brandet. Farrow brandet har på denne måde etableret sig som et af de mest spændende brands i modeverdenen.

Kom ind forbi Frederiksberg optiks butik og prøv dem selv. De elegante designs skal ses på, for at vurderer om netop denne brille passer til dit ansigt. Har du spørgsmål til modellerne og hvilke vi har i butikken, er du også velkommen til at kontakte os.

lindafarrow.com

Linda Farrow insekt solbrille design hos Frederiksberg optik
Mere polygonagtigt brille design i Linda Farrow brandet hos Frederiksberg optik
Runde solbriller i Linda Farrow designet kom og prøv nogle hos Frederiksberg optik