fbpx Skip to main content

FREDERIKSBERG OPTIK

Eksklusive Stel med et moderne og retro inspireret kunstneriske udtryk

Velkommen til Frederiksberg Optik, et sted hvor unikke fortællinger og personlig stil forenes i vores nøje udvalgte brillekollektioner. Hos os står Jacques Marie Mage-brillerne i centrum. Disse mesterværker af briller er for dem, der søger at transcenderer det almindelige og tilføje et markant, kunstnerisk præg til deres personlige udtryk.

Vi er beærede over at kunne introducere et unikt samarbejde med Jacques Marie Mage (JMM x Copenhagen) – en særlig udgave af Torino-brillerne, begrænset til kun 50 stykker. Disse sjældne briller skiller sig ud med en unik finish – poleret på indersiden og mat på ydersiden – og er udstyret med specialdesignede grønne linser, der tilbyder uovertruffen beskyttelse og klarhed. Endnu mere unikt, disse eksklusive Torino-modeller leveres med en pudseklud designet af kunstneren Kasper Eistrup specifikt for os, hvilket gør dem til et sandt samlerobjekt. Det er en ære at tilbyde disse mesterværker i vores butik, hvor kunst og design mødes på det mest eksklusive niveau.

Vi er stolte over at præsentere et meget bredt og stort udvalg af Jacques Marie Mage-briller, som er kendt for deres ekstraordinære design og kunstneriske finesse.

Disse briller appellerer til de, der søger noget ud over det almindelige, og som ønsker at tilføje et kunstnerisk præg til deres stil. Derudover byder vi på en omfattende samling af LINDBERG-stel, som er anerkendt for deres innovative design og uovertrufne kvalitet.

Vores butik tilbyder også et varieret udvalg af moderne og sofistikerede briller, der omfatter alt fra funky, moderne designs til raffinerede og klassiske stel. Vi er dedikerede til at finde det perfekte stel, der matcher hver enkelt kundes unikke stil og præferencer.

I vores butik på Frederiksberg finder du også et specialiseret udvalg af sportsbriller. Vi forstår vigtigheden af både funktionalitet og stil for den aktive forbruger, og vores sportsbriller kombinerer derfor høj ydeevne med æstetisk elegance. Uanset din sportsgren, sikrer vi, at du finder de perfekte briller, der matcher dine behov og forbedrer din præstation. Besøg os for at opleve, hvordan vi kombinerer vores passion for briller med et ønske om at tilbyde en personlig og unik shoppingoplevelse.

INFO: