sports briller finder du hos frederiksberg optik i København

Danmarks første sportsbrille optiker

Danmarks første sportsoptiker ligger på Frederiksberg. Hos Frederiksberg Optik er alle i butikken ikke bare uddannede optikere, men dyrker også sport. Vi cykler, løber, står på ski og spiller golf. Det er netop derfor, hele teamet på Gammel Kongevej er perfekt rustet til at hjælpe sportsfolk.

Alle sportsgrene har forskellige behov, når det gælder briller. For eksempel vil et brilleglas med større kontrast i, gøre dine golfbriller markant bedre til at se bolde, når de flyver i luften. Men måske er det endnu bedre, at de også ser tydeligere i det lange græs, hvor de små bolde typisk er alt for gode til at forsvinde.

Er du cykelrytter, golfspiller, sejler, kajakroer, lystfisker, tennisspiller eller skiløber, går du aldrig forgæves, når du skal have den helt rigtige sportsbrille hos os.

 

Vi kan rådgive dig omkring den optimale løsning

I dag kan de fleste sportsbriller laves med din brillestyrke. Så du behøver ikke længere at gå på kompromis med din synsskarphed, når du dyrker din sport. Du kan nu få styrke i dine skibriller, og det er endda muligt at få glidende overgang i dine sportsbriller. Selv i dykkerbriller. Hvilket gør, at du altid kan se uret på din arm helt tydeligt. Og nu går du ikke glip af de spraglede fisk og de smukke koralrev, der er længere væk.

Moderne sportsbriller har desuden et væld af forskellige filtre, der giver optimal skarphed. Her er vi klar til at rådgive dig om det, der er helt rigtigt for dig.

 

Stort udvalg af de bedste sportsbrille brands

Ud over vores store udvalg af Oakley sportsbriller har vi mange af Adidas’ sportsbriller. Vi er desuden førende i POC’s suveræne produkter. Her har vi blandt andet et stort udvalg af cykel- og skihjelme, som regnes for at være markedsførende inden for sikkerhed.

Kig ind i Frederiksberg Optik på Gammel Kongevej 92, eller kontakt os på telefon 7044 4090. Og hør om de mange muligheder, der findes, når det gælder sportsbriller.

Oakley oakley.com

POC pocsports.com

Adidas adidas.dk/briller