Vores univers

Individualitet som kerneværdi

FREDERIKSBERG OPTIK er din lokale brilleforretning og vi har individualitet som kerneværdi. Vores veluddannede personale er specialiseret i at tilbyde skræddersyede løsninger indenfor både briller og kontaktlinser. Vi sikrer dig en helt unik og personlig oplevelse i vores univers. Vi er dedikeret til godt håndværk og sublim kvalitet og sætter en ære i at vejlede og servicere vores kunder.

 
Vores udvalg af briller og solbriller er nøje udvalgt. Vi gør en dyd ud af at samarbejde med brillebrands, hvor design, kvalitet og udtryk er top prioriteter. Vi er brille-entusiaster og elsker at investere tid i at håndplukke vores udvalg.
 
Vi tilpasser dine briller helt efter dit personlige behov- hvad enten du har brug for glidende overgang, enkeltstyrke eller solbriller med styrke. Vi glæder os til at byde dig velkommen i FREDERIKSBERG OPTIK.

 

Vi værner om kvaliteten

Frederiksberg Optik er en ærlig og professionel virksomhed med ambitiøse kvalitetsnormer i alle led og funktioner. Vores brands, personale, service og produktudvalg er indbegrebet af vores perfektionisme som brille-entusiaster.

 

Vi er ”old school”

Hos os er kunden altid i centrum og vi gør en dyd ud af at respektere og efterleve kundens individuelle behov og ønsker. Vi er afhængige af vores kunders feedback og det er netop samarbejdet med kunderne der styrer vores retning. For at sige det kort: Vi har ikke et fast defineret koncept, som kunden skal tilpasse sig, men vi tilpasser vores koncept til kunden.

 

Vi udvikler os

Frederiksberg Optik tiltrækker, fastholder og udvikler medarbejdere med et højt fagligt niveau, så vi kan tilbyde vores kunder kompetent og ideel rådgivning. Hver brille er nøje udvalgt personligt af os – derfor kender vi hver en detalje ved den enkelte brille.

 

Vision

Vi vil skabe brilleambassadører. Hos Frederiksberg Optik er vi brille-entusiaster og målet er at vores kunder, skal blive så glade for deres nye briller at de fortæller videre om deres oplevelser til andre.

Det betyder at vi sætter høje krav til os selv. Vi sætter interne standarder for serviceniveau og rådgivning, som er på et fagligt højt niveau og skræddersyet til den enkelte kunde.

Alle kunder får ikke den samme service –  alle kunder får den bedste service.

Vores butik og interiør er spændende og opfordrer kunden til at gå på opdagelse i vores univers. Vores udvalg skal vises som en installation, så brillerne har ”ro” omkring sig. Når man prøver briller og kigger sig selv i spejlet, er det vigtigt at huske på, at man betragter sin nye personlighed.

 

Mission

Vi henvender os til dem som går op i deres briller. I butikken møder vi nørder, som os selv, og det er på den måde at vi kuraterer vores brands og udvalg. Hos Frederiksberg Optik er vores produkter nutidige, fremtidige og tidsløse.

Vores team

Vi er et dedikeret team, der gør sig umage for din skyld – hver dag.

Vores univers: Natasja Havn - Optometrist hos Frederiksberg optik

Natasja Havn – Optometrist

Natasja er specialuddannet i hele Essilors glasprogram, og brænder for at tilbyde dig den optimale kontaktlinse løsning. Natasja har en aktiv livsstil, og har derfor stor erfaring i at vejlede dig omkring valg af sportsbriller.

Vores univers: Chris Birger Jensen - Optometrist og ejer hos Frederiksberg optik

Chris Birger Jensen – Optometrist og ejer

Chris har tidligere haft butikker på Østerbro og indre by. Med en fortid hos LINDBERG som optiker og agent i Mellemeuropa, møder du her en specialist i det danske superbrand.

Vores univers: Henrik Bense-Petersen - Optometrist og ejer hos Frederiksberg optik

Henrik Bense-Petersen – Optometrist og ejer

Henrik har stor erfaring i både kontaktlinser og brilleglas. Henrik har en fortid som kontaktlinse specialist samt udvikler af bl.a. månedslinser, og direktør i Essilor i norden. Henrik har derfor indgående kendskab til vores foretrukne glasleverandør Essilor. Detaljer og perfektion er Henriks varemærke.